phone 033-4668495 description Offerte aanvragen
star star star star star
553 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
faq

Bekijk de meest gestelde vragen bij Schermgebroken.nl en de antwoorden hierop

FAQ

Ja, het is mogelijk om op onze locatie te pinnen. Dit is niet mogelijk met creditcards.

Ja, dit kan. Wij adviseren u wel om het apparaat goed te verpakken en aangetekend naar ons op te sturen. Regelmatig verdwijnen pakketten bij de postdiensten. Omdat wij uw apparaat ook aangetekend retour sturen, vragen wij hier wel een bijdrage van €8,- voor bovenop de reparatiekosten.

Schermgebroken.nl is gevestigd op de volgende adressen :
Leeghwater 6, 3825MR Amersfoort ( winkelcentrum Amersfoort Vathorst )
Donkerstraat 43-1, 3841CB Harderwijk ( tegenover de etos )

Imitatie onderdelen zijn vrijwel altijd goedkoper. Toch brengt dit een nadeel met zich mee omdat originele onderdelen, die wat duurder zijn, altijd beter werken. De originele onderdelen passen beter op uw apparaat, zijn gemaakt van betere materialen en gaan minder snel kapot dan imitatie onderdelen. Wij hebben vele imitatie leveranciers vergeleken en kunnen u daardoor een van de beste schermen aanbieden welke zo goed als gelijk zijn aan originele schermen.

Dit kunt u zien aan het volgende:

  • iPod Touch 2G: Zilveren achterkant,
  • iPod Touch 3G: Mat zilveren achterkant
  • iPod Touch 4G: Zilveren achterkant en heeft voor en achter een camera.

Schermgebroken.nl rekent alleen onderzoekskosten (€29,99) wanneer de klant er voor kiest om het apparaat niet te laten repareren of als het toestel niet meer reparabel is. Het is eventueel mogelijk om het apparaat af te staan aan Schermgebroken.nl. Hierdoor vervallen (in overleg) deze kosten.

Op alle reparaties mag u natuurlijk wachten. Zo kunt u uw apparaat direct weer mee naar huis nemen.

U heeft standaard 6 maanden garantie op een origineel product. Op een imitatie / huismerk onderdeel heeft u 3 maand garantie. Breuk, val, stoot en waterschade is uitgesloten van garantie.

Wij maken graag een factuur op voor zakelijke klanten of verzekeringszaken. Je kunt een vrijblijvende offerte eventueel opvragen via de offerte-pagina. Een factuur ontvang je, waar nodig, na de reparatie.

phone