devices_other

Verzekeringswerk

Waarom een dure telefoon verzekering afsluiten als de schades vaak al binnen een reeds afgesloten verzekering vallen?

Inboedelverzekering

Of de schade wordt gedekt door uw verzekering is voornamelijk afhankelijk van uw verzekeraar en polis. Het beste kunt u eerst contact opnemen met uw verzekeraar en/of tussenpersoon zodat u zeker weet dat de schade vergoed wordt.

Reisverzekering

De buitenshuis verzekering verzekerd uw telefoon en tablet tegen schade of diefstal. Let op, vaak is deze verzekering alleen geldig binnen Nederland. Daarbuiten heeft u meestal een reisverzekering nodig. Een buitenshuis verzekering is een goed alternatief voor een in verhouding dure telefoonverzekering.

Buitenshuis verzekering

Is uw iPad, iPhone, telefoon of tablet gevallen bij u in huis? Dan valt deze schade vaak onder uw inboedelverzekering.

Voor verzekeraars

Hoewel veel verzekeraars en tussenpersonen uit de regio ons al kennen zijn wij altijd opzoek naar nieuwe relaties. Mocht u hier in geïnteresseerd zijn kunt u via de contactpagina contact opnemen.

Bijkomende voordelen:

Vaak is schade aan uw telefoon of tablet verzekerd zonder dat u hier een aparte verzekering voor heeft afgesloten. De bijkomende voordelen hier van zijn:

  • Reparatie is klaar terwijl u wacht, bij telefoon verzekeraars bent u het apparaat vaak enkele weken kwijt.
  • Gegevens blijven op uw telefoon staan, doordat u op de reparatie kunt wachten hoeven wij deze niet i.v.m. privacyredenen te wissen.
  • Geen extra verzekeringskosten

repair