devices_other

Schermgebroken.nl is een reparatie bedrijf gevestigd in Amersfoort Vathorst en in Harderwijk

Schermgebroken.nl is een telefoon reparatie bedrijf gevestigd in Amersfoort Vathorst en in Harderwijk.
(Omgeving Amersfoort, Nijkerk, Putten, Vathorst, Hoevelaken, Leusden, Ermelo, Baarn, Soest, Barneveld )

Eigenaar Niels begon in 2010 met Schermgebroken.nl vanuit een hobby in Nijkerkerveen. Hij specialiseerde zich in de reparatie van iPhone’s en iPad’s. Maar ook andere smartphone en tablet merken zoals Samsung, Huawei, Nokia, OnePlus, en Sony voegde hij al snel aan het assortiment toe. Al snel werd het pand in Nijkerkerveen te klein en verhuisde Schermgebroken.nl naar Amersfoort Vathorst. Dit werd een groot succes, mede omdat men hier overal gratis kan parkeren en het slechts 5 minuten lopen is vanaf Station Amersfoort Vathorst.

Na het succes in Amersfoort, heeft schermgebroken.nl in 2017 ook in Harderwijk een nieuwe telefoonreparatie winkel geopend. Hier is schermgebroken.nl Harderwijk gevestigd op de Donkerstraat 43-1 ( naast de Bruna en Zeeman ).

Reparaties zijn enkel op onze locatie mogelijk, in meeste gevallen zijn reparaties klaar terwijl u wacht. In verband met de drukte is een online afspraak aan te raden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om langs te komen is het ook mogelijk om uw apparaat op te sturen. In dit geval helpen wij u graag telefonisch of per e-mail verder.

Naast reparaties bied schermgebroken.nl ook nieuwe/gebruikte telefoons, tablets en MAC aan. Deze zijn los leverbaar of in combinatie met een abonnement van de meest bekende telecom providers zoals KPN, Vodafone, T-mobile, Ben, Tele2, Hollands nieuwe en Lebara.