devices_other

Scholen

Opzoek naar een snelle en betrouwbare oplossing voor reparaties aan telefoons, tablets of laptops van studenten of medewerkers? Schermgebroken bied meerdere oplossingen aan voor uw school.
Ook voor scholen bieden wij snelle en betrouwbare service voor apparaten van studenten of medewerkers.

Achteraf betalen op rekening
Als school heb je bij ons de mogelijkheid om achteraf te betalen. Wel zo gemakkelijk. Voldoet jouw bedrijf aan de voorwaarden en is er krediet toegekend? Dan kunnen bestellingen op rekening geplaatst worden, en ontvang je de factuur op bedrijfsnaam.

Garantie op reparatie
Op alle reparaties krijg je 6 maanden garantie op je reparatie en het vervangen onderdeel.

Originele onderdelen en behoud van garantie
Als erkende Apple serviceprovider, repareren we iPhones en iPads buiten de garantie. Onze reparateurs zijn door Apple getraind en gebruiken enkel door Apple goedgekeurd gereedschap en originele onderdelen voor je reparatie. Hierdoor behoud je je Apple garantie en vervallen de kosten indien het defect binnen de garantie valt.

Razendsnelle service
Niemand houdt van wachten. Dus als je belt, ontvang je dezelfde dag een offerte. Als je langskomt voor jouw reparatie in de winkel, is deze binnen 2 uur klaar ( iPad’s uitgesloten ). Kies je ervoor om deze naar ons op te sturen of om bij jou te laten ophalen? Dan krijg je ‘m binnen 2 werkdagen weer heel terug.

Offerte aanvragen


Stuur een e-mail voor meer informatie